Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Енергодарі вибухнув «начальник фізичної охорони» окупованої ЗАЕС
commentss НОВИНИ Всі новини

В Енергодарі вибухнув «начальник фізичної охорони» окупованої ЗАЕС

Сьогодні вранці біля окупованої ЗАЕС загинув начальник охорони

сьогодні, 10:40
Поділіться публікацією:

4 жовтня 2024 року близько 7 ранку у тимчасово окупованому Енергодарі вибухнув автомобіль, у якому перебував воєнний злочинець — "начальник фізичної  охорони" Запорізької атомної електростанції Короткий Андрій Юрійович. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони.

В Енергодарі вибухнув «начальник фізичної охорони» окупованої ЗАЕС

Окупанти на ЗАЕС. Фото: Радіо Свобода

Короткий ― колаборант, причетний до організації та виконання воєнних злочинів і репресій українців в окупації.

Після захоплення ЗАЕС він добровільно пішов на співпрацю з російськими загарбниками, видав росіянам списки працівників станції з їхніми персональними даними, вказавши на громадян з проукраїнською позицією.

Брав участь у репресіях персоналу атомної електростанції, воєнних злочинах проти цивільних громадян тимчасово окупованого Енергодару.

Постійно організовував заходи, спрямовані на підтримку російської окупаційної армії. Як член партії путіна "єдіная россія" очолював в Енергодарі так звану "раду депутатів".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Росії українські підпільники спалили обласне управління ФСБ

3 жовтня 2024 року у місті Новосибірськ у росії згоріло обласне управління ФСБ. Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерств оборони України, інформує портал "Коментарі".

На відео видно, як у вибите вікно контори чекістів закинули легкозаймисту суміш та підпалили. "Схожих подій всередині держави-агресора стає більше, оскільки зростає кількість людей, готових на відчайдушні кроки, спрямовані проти злочинного режиму в кремлі", – зазначили у ГУР МОУ.

Відео – за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини