Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії українські підпільники спалили обласне управління ФСБ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії українські підпільники спалили обласне управління ФСБ

У Новосибірську спалили обласне управління ФСБ

сьогодні, 09:03
Поділіться публікацією:

3 жовтня 2024 року у місті Новосибірськ у росії згоріло обласне управління ФСБ. Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерств оборони України, інформує портал "Коментарі".

У Росії українські підпільники спалили обласне управління ФСБ

Ілюстративне фото

На відео видно, як у вибите вікно контори чекістів закинули легкозаймисту суміш та підпалили.

"Схожих подій всередині держави-агресора стає більше, оскільки зростає кількість людей, готових на відчайдушні кроки, спрямовані проти злочинного режиму в кремлі", – зазначили у ГУР МОУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

ГУР: у Бердянську знайшли мертвим суддю-зрадника Віталія Ломейка

2 жовтня 2024 року біля шостого будинку на вулиці красних партізан у мікрорайоні Лиски неподалік порту в тимчасово окупованому Бердянську вибухнув автомобіль, в якому перебував зрадник Віталій Ломейко. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони України.

Ломейко — суддя Чернігівського районного суду Запорізької області, який залишився в окупованому Бердянську, порушив присягу в умовах війни та свідомо й добровільно пішов на співпрацю з  російськими загарбниками.

"Доля Віталія Ломейка, який причетний до репресій українців в окупації та воєнних злочинів — нагадування усім зрадникам, що прислужування катам українського народу небезпечне для здоровʼя і життя", — зазначили в ГУР.

Читайте також: ГУР руками українських підпільників знищило окупантів у тимчасово окупованому Мелітополі 1 жовтня 2024 року, у День захисників та захисниць України,  поблизу заводу автотракторних запчастин у тимчасово окупованому Мелітополі вибухнув автомобіль ВАЗ 2110. Деталі – за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини