Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Енергодарі окупантів підірвали під застілля: у ГУР розповіли та показали подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Енергодарі окупантів підірвали під застілля: у ГУР розповіли та показали подробиці (ВІДЕО)

У ГУР повідомили, що мирне населення в Енергодарі не постраждало

12 вересня 2023, 19:35
Поділіться публікацією:

Українські розвідники разом з партизанами ліквідували російських окупантів в Енергодарі. Дрон ГУР прилетів прямо під час застілля. Окупанти відзначали "день підрозділів з питань міграції системи МВС РФ".  Про це повідомляє ГУР МО України.

В Енергодарі окупантів підірвали під застілля: у ГУР розповіли та показали подробиці (ВІДЕО)

ГУР підірвало росіян в Енергодарі (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що бойові дрони атакували приміщення, де росіяни зібралися святкували "день підрозділів з питань міграції системи МВС РФ". Окрім цього, росіяни використовували будівлю як "відділ паспортизації". Розвідники повідомили, що вибухонебезпечний подарунок було доставлено безпосередньо під час застілля.

"Внаслідок ураження в приміщенні виникла пожежа, до будівлі прибули кілька екіпажів швидкої допомоги", — йдеться у повідомленні.

Окрім цього, у ГУР повідомили, що також був уражений радіокомунікаційний пункт зв’язку росіян, що знаходився на технічному поверсі 14-поверхової будівлі.

 А ще — офіцери окупаційної армії також отримали "подарунок". Вони "розмістилися у двох "віджатих" котеджах на околиці міста".

"Кількість поранених та загиблих окупантів уточнюється. Мирне населення не постраждало", — зазначають розвідники.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у ГУР назвали кількість російських солдатів, які воюють на території України. Представник української розвідки Вадим Скібіцький озвучив чисельність російських сил на території України. Під час щорічного заходу "Ялтинської європейської стратегії" (YES) виступив заступник начальника ГУР Вадим Скібіцький, який вказав скільки російських солдатів воює в Україні.

Однак за словами представника української розвідки у цю чисельність не входять Росгвардія та інші силові структури та підрозділи, які діють на тимчасово окупованих територіях України.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини