Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Австрії пояснили свою позицію щодо мирних переговорів України та Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

В Австрії пояснили свою позицію щодо мирних переговорів України та Росії

Очільник уряду Австрії Карл Негаммер заявив, що без участі Росії у мирних переговорах "не може бути миру" у війні в Україні.

11 квітня 2024, 11:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Канцлер Австрії Карл Негаммер сказав, що мирні переговори щодо припинення війни в Україні мають відбуватись за участю Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Spiegel.

В Австрії пояснили свою позицію щодо мирних переговорів України та Росії

Канцлер Австрії Карл Негаммер. Фото з відкритих джерел

Карл Негаммер стверджує, що мирні переговори неминучі, адже закінчити війну можна лише через діалог з Росією. Очільник австрійського уряду наголосив, що мир з Росією також має підтримати й український народ.

"Без Росії не може бути миру. Україна зазнала вторгнення, а це означає, що це може спрацювати лише за участю України", — сказав Негаммер.

Також канцлер Австрії розповів про свої занепокоєння, що війна стає неконтрольованою та більш масштабною. Політик нагадав, що раніше Україна отримувала лише деяке озброєння, а сьогодні очікує на винищувачі.

"Спочатку йшлося про підтримку боєприпасами, оборонним озброєнням. Потім було багато табу, які раптом перестали бути табу. Тож відправляють уже танки, а тепер винищувачі", — сказав Карл Негаммер.

Зазначимо, що у червні Швейцарія приймає Саміт миру, де відбудуться обговорення щодо плану закінчення війни в Україні. Росія не була запрошена до дискусій, а, за словами Зеленського, Путіну передадуть розроблені у Швейцарії домовленості.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Китай зробив заяву щодо мирних переговорів між Україною та Росією. Очільник МЗС КНР закликав зібрати міжнародну конференцію для вирішення війни в Україні.

Також "Коментарі" писали, що в адміністрації Зеленського пояснили, чи змінилась позиція України щодо мирних переговорів для закінчення війни з Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.spiegel.de/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини