Головна Новини Суспільство Війна з Росією В авіакатастрофі на Житомирщині загинув відомий льотчик: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

В авіакатастрофі на Житомирщині загинув відомий льотчик: деталі

За інформацією ЗМІ, у Житомирському районі зіткнулися навчальні літаки Л-39, загинули троє пілотів

26 серпня 2023, 16:00
Поділіться публікацією:

Відомий пілот із позивним "Джус" загинув внаслідок зіткнення двох українських літаків увечері 25 серпня на Житомирщині. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "УП".

В авіакатастрофі на Житомирщині загинув відомий льотчик: деталі

Джус (Андрій Пильщиков). Фото: ІНСТАГРАМ

Зазначається, що, за даними джерел "УП", у Житомирському районі зіткнулися навчальні літаки Л-39, троє пілотів загинули.

Журналісти звернулися за коментарем до прес-служби командування Повітряних сил ЗСУ. Там зазначили, що офіційний коментар буде пізніше, враховуючи певні обставини та розпочате слідство.

ДБР вже розпочало розслідування.

Варто зазначити, що Джус (Андрій Пильщиков) служив льотчиком винищувача МіГ-29. З початком повномасштабного вторгнення російських військ захищав небо України. Брав участь у повітряній обороні столиці України.

В інтерв'ю таким рейтинговим виданням, як The Washington Post, Financial Times CNN, Fox News, BBC News неодноразово закликав західних партнерів надати Україні сучасні винищувачі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив американським офіційним особам, що наші Сили оборони знаходяться на порозі прориву. Тим часом у США деякі політики та аналітики продовжують підштовхувати Україну наступати, закликаючи концентрувати сили на одному (південному) напрямку. А президент Володимир Зеленський жорстко відповідає таким критикам, що ми не маємо наміру перекидати війська зі сходу на південь, фактично віддаючи РФ Донбас, Харків, Дніпро, Павлоград. Про що говорить інформаційна битва останнього часу навколо російсько-української війни загалом та настання ЗСУ зокрема? Навіщо деякі на Заході, включаючи досить солідні медіа, так відверто підіграють Росії? Що в цій ситуації слід розуміти та робити Україні? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини