Головна Новини Суспільство Війна з Росією В 3 ОШБр попередили про швидке просування окупантів на фронті: що відбувається
commentss НОВИНИ Всі новини

В 3 ОШБр попередили про швидке просування окупантів на фронті: що відбувається

Максим Жорін визнав, що росіяни на фронті просуваються дійсно швидко

29 липня 2024, 17:55 comments1496
Поділіться публікацією:

 Німецький аналітик Юліан Рьопке припустив, що російські окупанти теоретично можуть дійти до Києва лише за два роки, зважаючи на темпи їх просування на схід від Покровська. На цю заяву відреагував майор ЗСУ, екскомандир "Азову", заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін.

В 3 ОШБр  попередили про швидке просування окупантів на фронті: що відбувається

Максим Жорін (фото з відкритих джерел)

Жорін зазначив, що підрахунки експертів щодо просування ЗС РФ є "гаданням на кавовій гущі", але попередження не варто повністю відкидати. Він підкреслив, що російські війська дійсно просуваються швидко, що видно навіть з карт, доступних в інтернеті. За його словами, єдиним способом зупинити росіян є супротив ЗСУ.

Жорін акцентував на тому, що росіяни зупиняються тільки там, де зазнають поразок. Якщо їх не зупинити, війна може швидко дійти до дому тих, хто не бере участь у бойових діях. Він закликав прокидатися, знімати "каструлю надій" з голови і ставати до боротьби, підкреслюючи, що чим раніше знищити росіян, тим швидше закінчиться війна.

"Правда в тому, що росіяни дійсно швидко просуваються, це не складно помітити навіть по картам, які є в Мережі. Переможними піснями, надіями і сподіваннями їх не зупинити. Росіяни зупиняються тільки там, де отримують п***ліну. А якщо їх не зупинити – війна реально може прийти дуже швидко, в тому числі додому до тих, хто не пішов на війну.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Росія готує новий наступРосійські окупаційні війська готують наступ на Гуляйполе Запорізької області. Водночас, українці можуть контратакувати восени. Як розповів виданню ветеран ЗСУ, який підтримує контакт із бійцями на передовій, зараз ЗС РФ концентруються поблизу окупованого міста Пологи, щоб наступати звідти на Гуляйполі.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини