Головна Новини Суспільство Війна з Росією Уряд знизив мінімальну температуру у квартирах: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Уряд знизив мінімальну температуру у квартирах: що відомо

Мінімально допустима температура у квартирах становитиме 16 градусів

12 жовтня 2022, 20:14
Поділіться публікацією:

В цьому опалювальному сезоні мінімально допустима температура в квартирах українців буде становити 16 градусів. Відповідну заяву зробив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Уряд знизив мінімальну температуру у квартирах: що відомо

Денис Шмигаль (фото з відкритих джерел)

"Після включення опалення ми закликаємо економити газ і вугілля. Так, це означатиме зменшення температури у квартирах. Мінімально допустиме значення цієї зими буде 16 градусів, а середнє — 18 градусів", — повідомив очільник Кабміну.

Шмигаль пояснив, що такі заходи є необхідними та важливим внеском у перемогу, адже  "від кожного українця залежить те, як наша країна пройде цю зиму".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Україні необхідно знизити споживання електроенергії на 25%.  Україна має скоротити споживання електроенергії на 25%, щоб уникнути віялових відключень. Про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль. За словами глави уряду, ця економія особливо актуальна для вечірнього годинника — з 17:00 до 22:00. Стосуються цих заходів усіх регіонів України. Шмигаль зазначив, що 11 жовтня економія у вечірні години склала 10%, і подякував місцевій владі та представникам громад, які "відповідально поставилися до зменшення електроспоживання". Водночас він дав зрозуміти, що таких заходів недостатньо і заощаджувати треба більше.

Також "Коментарі" писали про те, чи готова Україна до опалювального сезону. Шмигаль стверджує, що Україна на 88% готова до початку опалювального сезону. За його словами, вже запасено майже 14 мільярдів кубів газу та 2,2 мільйона тонн вугілля, виділено 562 мільйони гривень субвенції, що дозволить придбати 400 тис кубометрів дров для роздачі людям на прифронтових територіях до настання холодів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини