Головна Новини Суспільство Війна з Росією Уряд дозволив виїжджати за кордон ще одній категорії українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Уряд дозволив виїжджати за кордон ще одній категорії українців

Під час військового стану громадяни України отримали обмеження у виїзді за кордон, але уряд поступово надає дозвіл окремим категоріям.

27 серпня 2022, 16:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Кабінет міністрів ухвалив чергове рішення про надання дозволу для виїзду новій категорії українців. Цього разу моряки можуть залишати територію України. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль на своїй офіційній сторінці у Telegram.

Уряд дозволив виїжджати за кордон ще одній категорії українців

Морякам дозволили виїзд за кордон. Фото з відкритих джерел

Дозвіл отримали члени екіпажів суден, а також студенти для проходження практики на кораблі.


Український політик зазначив, що для погодження виїзду за кордон потрібно отримати дозвіл у військовому комісаріаті.

У повідомленні Денис Шмигаль додав, що Україна має один з найбільших штатів моряків у світі. Їх кількість становить 100 тисяч. Саме цим рішенням можна буде отримати додаткові кошти до бюджету України, а також забезпечити робочі місця для громадян країни.

Раніше видання "Коментарі" писало про те, для кого можуть бути виключення для виїзду за кордон. На це питання відповів радник Офісу президента Олексій Арестович під час інтерв’ю Марку Фейгіну. Тоді Арестович розповів, що є шанси на виїзд за кордон для певних категорій людей, але морякам та іншим заробітчанам з України не варто сподіватись на позитивне рішення від уряду країни.

Також, "Коментарі" зазначали, що з 1 вересня Кабінет міністрів України дозволив виїзд за кордон для ще однієї групи українців. Ними виявились працівники бізнесу, які орієнтовані на експорт продукції. Але для цього потрібно буде дотримуватись певних правил.

Портал "Коментарі" писав, що президент України Володимир Зеленський відповів на петицію, про можливість виїзду за кордон окремих громадян країни, які підлягають мобілізації

 

 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Denys_Smyhal
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

27 серпня 2022, 17:34

Права та свободи людини діляться на категорії? Іншим працювати та воз'єднуватись з сім'ями не дозволено? Їм на олігарха за тарілку супу працювати? Впроваджуйте безумовний дохід.


Новини