Головна Новини Суспільство Війна з Росією Для кого будуть виключення: Арестович прокоментував можливість виїзду чоловіків за кордон
commentss НОВИНИ Всі новини

Для кого будуть виключення: Арестович прокоментував можливість виїзду чоловіків за кордон

Всім морякам і заробітчанам до кінця війни особливих поблажок чекати не варто

26 серпня 2022, 09:45
Поділіться публікацією:

Війна в Україні затягується, але тим чоловікам, які чекають, що на законодавчому рівні буде ухвалено рішення про дозвіл виїзду за кордон "заробітчанам", ні на що наїдуться не варто, бо такого рішення не буде. Поки що діє режим воєнного часу державі потрібні чоловіки в Україні – насамперед для оборони економічної, військової. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну розповів радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

Для кого будуть виключення: Арестович прокоментував можливість виїзду чоловіків за кордон

Виїзд чоловіків за кордон. Фото: з відкритих джерел

При цьому радник глави Офісу президента припустив, що категорії чоловіків, яким під час війни буде дозволено виїзд за кордон, трохи розширять, але це не буде масовим явищем, як усі очікують.                                                                                                                                             

"Усім морякам та "заробітчанам" до кінця війни особливих поблажок чекати не варто – усі нам потрібні тут для оборони економічної, військової", – зазначив Арестович.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Росії продовжують закликати Україну до переговорів на умови, які раніше виставила Москва. Тобто про виведення російських військ із захоплених територій і не йдеться. Путін та компанія хочуть обговорювати перемир'я чи припинення війни, залишивши за собою право впливати на Україну.                                                                                                                                                           

Також видання "Коментарі" повідомляло – переговори та перемир'я з РФ: радник глави Офісу президента Михайло Подоляк пояснили, чому ні Україні, ні Європі це не потрібно.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

26 серпня 2022, 09:22

Корумповані бояри без крипаків не зможуть. Все буде КНДР!


Новини