Головна Новини Суспільство Війна з Росією Уродженець Донбасу керуватиме вбивством українців: Кремль змінив командувача на Херсонському напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

Уродженець Донбасу керуватиме вбивством українців: Кремль змінив командувача на Херсонському напрямку

У Росії призначили нового командувача повітряно-десантних військ РФ. Ним став уродженець Донбасу генерал-полковник Михайло Теплинський

31 жовтня 2023, 23:15
Поділіться публікацією:

Британське міністерство оборони   повідомляє, що після того, як очільник Кремля  Володимир Путін замінив керівника російського військового угруповання  "Дніпро", що діє в напрямку  Херсонщини, там активізувались бої.

Уродженець Донбасу керуватиме вбивством українців: Кремль змінив командувача на Херсонському напрямку

Генерал-полковник Михаїл Теплінський (фото з відкритих джерел)

Як інформують військові аналітики в новому звіті для  британського оборонного  міністерства, заступник керівника  військами РФ в Україні генерал-полковник Михаїл Теплінський, ймовірно, особисто  керує військовими діями  Дніпровського угруповання.

"Це угруповання відповідає за окуповані райони Херсонської області, включно зі східним берегом Дніпра. Останніми тижнями в цьому районі активізувалися бойові дії, оскільки українські сили намагаються відновити контроль над східним берегом річки, який контролюють росіяни", — написано в документі. у повідомленні.

Важливо, що цей російський генерал  володіє досвідом командування операціями на цій території.

"Він був офіцером на місцях, який відповідав за відносно успішне виведення російських військ із західного берега Дніпра в листопаді 2022 року. Майже напевне відбиття українських атак у районі Дніпра та утримання території в окупованій Херсонській області залишається пріоритетним завданням для російських військ в Україні", — зазначається у звіті.

При цьому,  нова  посада Теплінського  говорить про те, що посилюється тиск на російські сили.

Михайло Теплинський народився на Донеччині, в  містечку Моспине. В армії РФ він дослужився досить високо. Він роками вірно служив РФ. А саме: брав участь в окупації Придністров'я у 1992-93 роках, воював в обох російсько-чеченських війнах.   За "доблесть" у 1995 році він навіть отримав звання героя Росії.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Гуменюк розповіла про "непогані результати" на лівобережжі Дніпра

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини