Головна Новини Суспільство Війна з Росією Умеров звернувся з проханням до Пентагону: чого катастрофічно не вистачає українським воїнам
commentss НОВИНИ Всі новини

Умеров звернувся з проханням до Пентагону: чого катастрофічно не вистачає українським воїнам

Рустем Умеров попросив у Пентагону більше боєприпасів для українських воїнів

4 листопада 2023, 14:20 comments2097
Поділіться публікацією:

Глава Міноборони Рустем Умеров у розмові з міністром оборони США Ллойдом Остіном наголосив на потребах українських захисників у боєприпасах. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Міноборони України в Телеграм.

Умеров звернувся з проханням до Пентагону: чого катастрофічно не вистачає українським воїнам

Умеров і Остін. Фото: із відкритих джерел

"Дякую США та міністру Остіну за новий пакет військової допомоги Україні. Ми обговорили останні оновлення на фронті та стан підготовки Сил оборони майбутнього. Я наголосив на поточних потребах України: більше боєприпасів для наших воїнів", – зазначив Рустем Умеров.

Також під час щотижневої розмови з Остіном Умеров подякував США за постійну та непохитну підтримку.

Зазначимо, прес-секретар Білого дому Карін Жан-П'єр заявила, що через дуже складну ситуацію в Конгресі щодо надання фінансування Україні, Адміністрація Байдена надсилатиме нам менші пакети військової допомоги, щоб розтягнути підтримку. Про що говорить те, що відбувається? Як події можуть розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — тези, які головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний виклав виданню The Economist, серйозно сколихнули медіа-простір. Генерал наголошував на небезпеці тривалої війни Росії проти України, говорив про необхідність розширювати категорії громадян для мобілізації, наголошував на важливості прискорення поставок озброєнь від союзників, а також ставки на нові технології. На статтю вже відреагували у РФ (у традиційному для пропаганди країни-агресора стилі), а також у США (координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі вважає, що стаття є одним із важливих аргументів на користь подальшої підтримки України). Що можна сказати зараз про цю статтю, виходячи з реакції на неї як союзників, так і ворогів України? Чи стануть тези Залужного – поштовхом для збільшення підтримки ЗСУ? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини