Головна Новини Суспільство Війна з Росією Умеров розповів, що стане головною перевагою України та допоможе виграти війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Умеров розповів, що стане головною перевагою України та допоможе виграти війну

Рустем Умеров упевнений, що війну виграють технології і Україна матиме таку перевагу

29 листопада 2023, 17:10
Поділіться публікацією:

Міністр оборони України Рустем Умеров провів у Києві зустріч із військовими аташе у рамках IT-коаліції, він закликав представників понад 30 країн-учасниць Контактної групи з питань оборони України допомогти з інноваціями для перемоги. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє офіційний сайт Міністерства оборони України.

Умеров розповів, що стане головною перевагою України та допоможе виграти війну

Рустем Умеров. Фото: із відкритих джерел

"Війну виграють технології. Росіяни можуть мобілізовувати для мʼясних штурмів мільйони, а їхні заводи за Уралом працюють в три зміни. Але нашу перевагу забезпечать асиметричні відповіді і вони можливі завдяки інноваціям, які вже працюють. Ми винаходимо технології, тестуємо, масштабуємо їх. А з вашою допомогою ми зможемо робити це швидше і більше", – зазначив міністр.

У свою чергу заступник міністра оборони Катерина Чорногоренко зазначила в ході виступу, що ініціатива ІТ-коаліції покликана забезпечити необхідну цифрову основу для підтримки розгортання будь-яких нових технологічних рішень.

"Україна фактично вже стала бойовим майданчиком для тестування низки військових рішень. Хочу заохотити вас користуватися цією можливістю. Весь світ має бути готовий до використання технологій у будь-які війні. І Україна має можливість надати вам цю експертизу, ці можливості, ці платформи для того, щоб ви стали частиною нашої перемоги. Перемоги у війні технологій", – звернулася до партнерів Катерина Чорногоренко.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому знову з'явилася інформація про конфлікт між Зеленським та Залужним: що відбувається.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Столтенберг назвав найкращий спосіб мирного вирішення війни в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини