Головна Новини Суспільство Війна з Росією Умеров пояснив, чому Зеленський відмінив свій виступ у Сенаті США
commentss НОВИНИ Всі новини

Умеров пояснив, чому Зеленський відмінив свій виступ у Сенаті США

Рустем Умеров заявив, що президент скасував своє звернення, тому що "ситуація змінюється"

6 грудня 2023, 10:00 comments2125
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський скасував свій виступ на запланованому секретному брифінгу в Сенаті США, адже в Україні війна та ситуація постійно змінюється. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю Fox News заявив міністр оборони України Рустем Умеров.

Умеров пояснив, чому Зеленський відмінив свій виступ у Сенаті США

Рустем Умеров. Фото: з відкритих джерел

"Це війна, ситуація змінюється. Але, я думаю, Зеленський вдячний і зробить це, коли буде можливо наступного разу", — заявив Рустем Умеров.

Зазначимо, сьогодні стало відомо, що президент України Володимир Зеленський не братиме участі в секретному брифінгу в Сенаті США. Про це розповів лідер більшості у Сенаті Чак Шумер.

Він заявив, що президент України Зеленський більше не буде віртуально бути присутнім на засекреченому брифінгу через питання, що виникло в останню хвилину. За словами законодавців, Зеленський також не став віртуально бути присутнім на брифінгу Палати представників по Україні. Раніше Шумер повідомляв, що президент Володимир Зеленський звернеться до американських сенаторів у вівторок за допомогою захищеної відеоконференції. Розмова мала відбутися на секретному брифінгу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — підтримка України з боку Заходу останнім часом явно дає збої. Усередині ЄС точаться суперечки щодо виділення 50 мільярдів євро допомоги Україні. Поляки, які раніше дуже допомагали нам, наразі влаштовують проблеми на кордоні. Не кажучи про постійні проблеми з боку Угорщини, до якої тепер додаються Словаччина та Нідерланди, де на виборах перемогли праві сили. Як ситуація може розвиватись далі? Чи не виглядає так, що Захід готовий "здати" Україну, підштовхуючи до переговорів із РФ шляхом зниження підтримки? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

LFK

6 грудня 2023, 13:05

Да просто унюханый быд в соли


Новини