Головна Новини Суспільство Війна з Росією Уламки від ракет і зруйновані приміщення: показали наслідки обстрілу Миколаєва (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Уламки від ракет і зруйновані приміщення: показали наслідки обстрілу Миколаєва (ФОТО, ВІДЕО)

Вибиті вікна, двері, побитий дах та пошкоджене майно мешканців

4 серпня 2022, 20:18
Поділіться публікацією:

4 серпня російські загарбники вранці знову обстріляли місто Миколаїв. Внаслідок удару пошкоджено десять приватних будинків, три багатоповерхівки, офісна будівля. Наслідки обстрілу показав міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич у своєму Telegram-каналі та ДСНС України.

Уламки від ракет і зруйновані приміщення: показали наслідки обстрілу Миколаєва (ФОТО, ВІДЕО)

Наслідки обстрілу Миколаєва (фото з відкритих джерел)

"В одному з дворів потрібно зносити аварійну арку, яку значно пошкодило під час обстрілу. Лише у центрі міста пошкоджено більше 10 приватних будинків, три багатоповерхівки та офісну будівлю. У них вибиті вікна, двері, побитий дах та пошкоджене майно", — розповів мер.

Також чиновник  розповів, що зранку у місто на місце обстрілу вийшли працювати комунальники. Вони розчищали тротуари, проїжджу частину від ракетних уламків та іншого сміття. Окрім цього вони латали ями на дорозі, що лишилися від потрапляння ракет.

Уламки від ракет і зруйновані приміщення: показали наслідки обстрілу Миколаєва (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2
Уламки від ракет і зруйновані приміщення: показали наслідки обстрілу Миколаєва (ФОТО, ВІДЕО) - фото 3
Уламки від ракет і зруйновані приміщення: показали наслідки обстрілу Миколаєва (ФОТО, ВІДЕО) - фото 4
Уламки від ракет і зруйновані приміщення: показали наслідки обстрілу Миколаєва (ФОТО, ВІДЕО) - фото 5
Уламки від ракет і зруйновані приміщення: показали наслідки обстрілу Миколаєва (ФОТО, ВІДЕО) - фото 6

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що окупанти вдарили по зупинці у ТорецькуРосійські загарбники потрапили у зупинку громадського транспорту у Торецьку на Донеччині. На той момент вже підтверджено загибель щонайменше 8 осіб. Також четверо людей поранені. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив голова ОВА Павло Кириленко. Він додав, за тією інформацією, яка є зараз, росіяни стріляли з артилерії. Один із снарядів прицільно ліг по зупинці громадського транспорту, де на той момент було скупчення людей. За словами голови Донецької області, окупанти пошкодили церкву та поранили священника, пошкодили навколишні багатоповерхівки. Глава ОВА закликає мешканців області не втрачати дорогоцінного часу та евакуюватися.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини