Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти вдарили по зупинці у Торецьку: багато загиблих
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти вдарили по зупинці у Торецьку: багато загиблих

Щонайменше 8 людей загинуло

4 серпня 2022, 14:35 comments1381
Поділіться публікацією:

Російські загарбники потрапили у зупинку громадського транспорту у Торецьку на Донеччині. На той момент вже підтверджено загибель щонайменше 8 осіб. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив голова ОВА Павло Кириленко

Окупанти вдарили по зупинці у Торецьку: багато загиблих

"8 загиблих, 4 поранених – такі наслідки обстрілу Торецька, який росіяни скоїли сьогодні близько 11 години. Серед поранених – троє дітей", – зазначив Кириленко.

Він додав, за тією інформацією, яка є зараз, росіяни стріляли з артилерії. Один із снарядів прицільно ліг по зупинці громадського транспорту, де на той момент було скупчення людей.

За словами голови Донецької області, окупанти пошкодили церкву та поранили священика, пошкодили навколишні багатоповерхівки.

Глава ОВА закликає мешканців області не втрачати дорогоцінного часу та евакуюватися.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Офісі президента назвали 4 складові для переговорів із Росією. Радник голови ВП Михайло Подоляк нагадав, що перед переговорами з Росією Україна має мати переконливу сильну позицію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – економіка України перебуває в комі, заявив президент Володимир Зеленський під час виступу перед студентами з 20 вишів Австралії. Безумовно, виною тому – російська агресія та її наслідки. Але чи логічно, що перший віце-прем'єр — міністр економіки Юлія Свириденко (прізвища якої багато хто і не знає) залишається на своїй посаді? Чи це міністр економіки, який необхідний у воєнний час? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини