Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українській ведучій повідомили про підозру у держзраді
commentss НОВИНИ Всі новини

Українській ведучій повідомили про підозру у держзраді

Колишня ведуча телеканалів Віктора Медведчука отримала підозру від Служби безпеки України.

12 жовтня 2023, 14:18 comments1450
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українська ведуча Діана Панченко, яка працювала на телеканалах Віктора Медведчука отримала підозру у державній зраді від СБУ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на СБУ.

Українській ведучій повідомили про підозру у держзраді

Українська ведуча Діана Панченко. Фото з відкритих джерел

Згідно з інформацією від Служби безпеки України Діана Панченко після роботи на заборонених каналах Медведчука виїхала на тимчасово окуповані території України, а саме в Донецьк. Там проросійська пропагандистка вела свою діяльність на користь Росії.

СБУ повідомляє, що Панченко з жовтня 2022 року почала отримувати вказівки з Кремля і таким чином поширює російську пропаганду, яка сприяє Москві та характеризується підривною діяльністю проти України.

Серед перерахованих порушень СБУ вказує виправдання російської агресії проти України, підтримка окупантів на тимчасово окупованих територіях, маніпуляції проти української армії та влади, а також заклики до українців не чинити опір Росії. Діана Панченко свої пропагандистські матеріали викладає на платформі Youtube, де має близько одного мільйона підписників.

Служби безпеки України зазначила, що на підставі цих та нових фактів було відкрито підозру на ім’я української ведучої Діани Панченко за ч. 1 ст. 2 ст. 111 КК, які означають підозру у державній зрадій під час війни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Служба безпеки України встановила навідників, що передали Росії інформацію, яка стала причиною ракетного удару по селі Гроза. Ними виявились мешканці Харківщини, які втекли у Росію.

Також "Коментарі" писали, що СБУ спіймали на кордоні України наркоторгівця, який перевозив у шлунку товар на мільйони гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/SBUkr/9978
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

SS

12 жовтня 2023, 16:08

Пидорасы с сбу меньше бы в жопу сношались, а шли бы на фронт и воевали! Уебки! Только и могут, что доебываться к гражданским и воровать!!!


Новини