Головна Новини Суспільство Кримінал Перевозив у шлунку товар на мільйони гривень: СБУ спіймали на кордоні України наркоторгівця
commentss НОВИНИ Всі новини

Перевозив у шлунку товар на мільйони гривень: СБУ спіймали на кордоні України наркоторгівця

Представниця криміналітету з України налагодила схему збуту наркотиків та створила мережу, яка дозволяла перевозити кокаїн через кордон.

26 вересня 2023, 16:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Служба безпеки України викрила міжнародну схему латиноамериканських наркокартелів, які продавали кокаїн в Україні. На українському кордоні затримали чоловіка, який у власному шлунку перевозив кокаїн на суму 3,5 млн гривень. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на СБУ.

Перевозив у шлунку товар на мільйони гривень: СБУ спіймали на кордоні України наркоторгівця

СБУ спіймали чоловіка, який перевозив наркотики в шлунку. Фото з відкритих джерел

Наркокур'єр пакував кокаїн у спеціальні капсули та ковтав їх. Таким способом чоловік зміг перевозити до 500 грамів кокаїну на загальну суму в 3,5 млн гривень. Контрабандний канал розпочинався з країн Латинської Америки, проходив через кілька європейських держав та потрапляв в Україну, де відбувався продаж наркотиків.

"За наявними даними, нелегальний бізнес дозволяв його учасникам систематично одержувати мільйонні прибутки", — заявляють в СБУ.

Служба безпеки встановила, що в Україні наркоторгівлею керувала  представниця криміналітету з Сумської області. До торгівлі був залучений спільник, який виїхав до однієї з країн Латинської Америки, де налагодив зв'язки з наркокартелями та відправляв наркотики в Україну. Вони потрапляли до іншого спільника в Одесі, який продавав "товар".

Для перевезення наркотиків кримінальне угрупування використовувало осіб, які звільнялись від призиву, тому могли перетинати український кордон. СБУ повідомляє, що їм вдалось затримати організаторку та спільника з Одеси. Обом особам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що правоохоронні органи затримали керівників ТЦК на Рівненщині. В мережу потрапило відео, як вони били підлеглих та збували наркотики.

Також "Коментарі" писали, що до СБУ надійшла заява на колишнього радника президента Олексія Арестовича.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/SBUkr/9764
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини