Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Український слід" теракту у Підмосков'ї: у Буданова відреагували
commentss НОВИНИ Всі новини

"Український слід" теракту у Підмосков'ї: у Буданова відреагували

ФСБ заявила, що причетні до теракту під Москвою хотіли втекти в Україну

23 березня 2024, 13:45
Поділіться публікацією:

Припущення Федеральної служби РФ нібито про "український слід" теракту у Москві в концертному залі "Крокус Сіті Хол" – це відверті нісенітниці. Як інформує портал "Коментарі", про це під час інтерв’ю виданню "РБК-Україна" заявив представник Головного управління розвідки українського Міноборони Андрій Юсов. 

"Український слід" теракту у Підмосков'ї: у Буданова відреагували

Андрій Юсов. Фото: з відкритих джерел

Заява російської спецслужби — "нісенітниця", зазначив Юсов. Представник української розвідки додав, що слова російської спецслужби "розраховані або на відвертих невігласів, або на зазомбоване російське населення".

"Уявити собі, що після понад двох років повномасштабного вторгнення терористи прямують у прикордонні регіони, які найбільше насичені зараз силовиками, спецслужбами і власне військовими, я думаю, що тут коментарі зайві", — підкреслив представник ГУР Міноборони.

Він додав, що звинувачення з боку ФСБ Росії – це "брехня і намагання притягнути український слід з боку російського режиму". За словами представника військової розвідки, супротивники цим почали займатися з перших хвилин після здійснення теракту в концертному залі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у місті Красногірськ у Підмосков'ї стався теракт у ТЦ "Крокус Сіті Холл", де під час стрілянини та пожежі загинули десятки людей. Головне управління розвідки Міноборони України впевнене, що за тим, що сталося, стоять російські спецслужби, які діяли за особистим розпорядженням диктатора Володимира Путіна. У подібному ключі висловилося наше МЗС, припустивши, що таким чином путінський режим хоче підвищити антиукраїнську істерію в російському суспільстві, створити умови для посилення мобілізації, дискредитувати Україну в очах міжнародної спільноти. Що можна сказати про теракт, його можливих виконавців та наслідки на даний момент? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини