Головна Новини Суспільство Війна з Росією Український рок-музикант поповнив лави ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Український рок-музикант поповнив лави ЗСУ

Віктор Байда з Our Atlantic готується до військових навчань

27 червня 2024, 11:33
Поділіться публікацією:

Фронтмен українського гурту Our Atlantic, Віктор Байда, вступив до Збройних Сил України. Він розповів у Instagram, що скоро приступить до військових навчань, хоча початок його шляху до армії було складним.

Український рок-музикант поповнив лави ЗСУ

Віктор Байда з Our Atlantic готується до військових навчань

Байда пройшов медкомісію 19 червня, після чого його з іншими призовниками відправили до ТЦК. Дорога туди була непроста: поліцейська машина кілька разів ламалася. Після прибуття їм сказали, що повернутися додому вже не вдасться, що викликало паніку серед мобілізованих.

"Приїхавши до ТЦК, нам сказали чекати і що додому ми вже не повернемося. У всіх почалася паніка, адже інформації нам майже не надали. Згуртувавшись, ми обговорювали можливі варіанти подій. Незважаючи на перевищення повноважень поліції та ТЦК, питання тут лише до Міноборони, яке не може вирішити проблеми мобілізації на третьому році повномасштабного вторгнення", – розповів соліст.

Віктор заявив, що, незважаючи на проблеми на початковому етапі, він готовий служити та захищати країну. Він додав, що зараз готується до майбутніх військових навчань.

Про гурт Our Atlantic

Гурт Our Atlantic відомий своєю інді-рок музикою та емоційними виступами. Віктор Байда, вокаліст та лідер гурту, відомий своєю харизмою та талантом. Група має кілька успішних альбомів, і 2022 року вони були серед фіналістів національного відбору на Євробачення. Барабанник групи, Олексій Биков, уже довгий час служить у ЗСУ та захищав Київ на початку війни.

Хто ще поповнить ряд ЗСУ зі знаменитостей

Знаменитий блогер та автор популярного каналу Geek Journal Олексій Шкробінець, відомий також як Тайлер Андерсон, вирішив мобілізуватися до Збройних сил України. Цю новину він оголосив на своєму каналі, наголосивши на своєму розумінні важливості особистого внеску в обороноздатність країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини