Головна Новини Суспільство Війна з Росією Український дипломат розповів, чим закінчиться війна в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Український дипломат розповів, чим закінчиться війна в Україні

Валерій Чалий прогнозує, що війна в Україні може закінчитись тим, що буде зафіксовано на полі бою, а не мирними угодами та переговорами.

28 квітня 2024, 12:12 comments5783
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Дипломат та колишній посол України в США Валерій Чалий вважає, що Росія й надалі буде тиснути на українських партнерів "мирними переговорами". Проте, за його словами, війна в Україні може тривати десятиліттями та завершиться без угод. 

Український дипломат розповів, чим закінчиться війна в Україні

Валерій Чалий про те, як може закінчитись війна в Україні. Фото з відкритих джерел

Валерій Чалий в ефірі телеканалу "Еспресо" розповів, що Росія зараз, як і у 2022 році намагається підірвати внутрішню ситуацію в Україні, коли сама стикається з проблемами в країні.

"Нічого не змінилося з часів перемовин у Стамбулі у 2022 році, на початку вторгнення. Втім, мені здається, що Росія відчуває те, що ми не бачимо. В них дійсно є серйозні проблеми, і вони починають тестувати ситуацію на рахунок можливих переговорів і домовленостей", — говорить Чалий.

Український дипломат вказує, що ідеї "мирних переговорів" можуть стати одним зі способів дестабілізації ситуації в Україні, якими користується Росія. Чалий наголошує, що війна в Україні може завершитись не мирними переговорами, а результатом на полі бою. 

"Я думаю, що все, про що можна було з Росією говорити й домовлятись, можна забути. Росія розуміє тільки силові методи. Ймовірно, Росія і далі буде говорити про переговори задля тиску партнерів на Україну. Однак я вважаю, що ця війна жодними угодами не закінчиться. Цей етап багаторічної російсько-української війни, яка може тривати десятиліттями, завершиться без угод. Вона може закінчитись тим, що буде зафіксовано на полі бою", — підсумував Валерій Чалий.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський розповів, чи готовий вести мирні переговори з Путіним.

Також "Коментарі" писали про дослідження, яке вказало на мінімальні умови українців щодо мирних переговорів з Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ква

28 квітня 2024, 14:57

Так это и есть заморозка...А еще Чалый распинался что Украина не может ни экономически ни людским ресурсом даже до конца этого года воевать...Что то или кто то на него повлиял.И если заморозка то на каком моменте что лучше раньше или позже начать замораживать.


Новини