Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський розповів, чи готовий вести переговори з Путіним щодо закінчення війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, чи готовий вести переговори з Путіним щодо закінчення війни

Володимир Зеленський заявив, що Україна працює над процесом закінчення війни, однак Путін не хоче мирних переговорів.

16 квітня 2024, 11:40 comments2448
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський запевнив, що російський диктатор Володимир Путін не хоче мирних переговорів для закінчення війни. За словами президента, для Путіна мирні переговори це "не перемога", адже президент РФ хоче здобути перемогу, яка означатиме знищення України.

Зеленський розповів, чи готовий вести переговори з Путіним щодо закінчення війни

Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Володимира Зеленського в інтерв'ю PBS запитали, чи не час думати про врегулювання війни в Україні. Президент зазначив, що Україна працює над цим, пропонує Формули миру і вже має перші конкретні кроки.

"У середині червня відбудеться мирний саміт у Швейцарії, і там ми підготуємо та розробимо план припинення цієї війни. Цей саміт відбудеться без Росії, щоб Росія не блокувала цей план. Зараз Росія хоче знищити нас усіх. Зараз Росія не хоче переговорів", — сказав Зеленський.

Також президент відповів, чи готовий вести мирні переговори з Росією, зокрема і з президентом РФ Володимиром Путіним.

"Вона (Росія) не хоче, особливо Путін. Ми розуміємо, що він не готовий ні до яких переговорів. Він не хоче. Він не зацікавлений. Для нього це не перемога. Йому потрібна перемога. І для нього перемога — це знищити Україну", — наголосив Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський відреагував на рішення спікера Конгресу США розділити допомогу Україні та Ізраїлю. За словами президента, такі кроки це "ганьба для світу".

Також "Коментарі" писали про те, що українці назвали мінімальні умови для початку мирних переговорів з Росією. Майже половина українців вважає, що старт мирних переговорів можливий у тому випадку, якщо Росія залишить всі українські території.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини