Головна Новини Суспільство Війна з Росією Український актор розповів про хлопчика, якого вбили окупанти (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Український актор розповів про хлопчика, якого вбили окупанти (ВІДЕО)

22 грудня 2022, 22:55
Поділіться публікацією:

Популярний виконавець "Жіночого кварталу" та "Improv Live Show" Володимир Шумко написав про  трагічну історію родини Рудницьких з Одещини. Ще рік тому  він вітав їх синочка з днем народження, а цьогоріч малий одесит загинув від вибуху ворожої  ракети. Про це артист написав на своїй сторінці в соціальних мережах.

Український актор розповів про хлопчика, якого вбили окупанти (ВІДЕО)

Вбивство дітей на війні (фото з відкритих джерел)

Ще  влітку, минулого року  одеситка Надія Рудницька звернулась до гумориста, щоб  привітати її хлопчика, якому мало виповнитись 11 років. Жінка казала, що Дмитрику дуже подобаються  його виступи, він навіть вивчив всі популярні фрази Шумка.

Гуморист записав для Дмитрика відеопривітання, яке дуже  сподобалось, як малому імениннику, так і всій родині.

Через рік до виконавця звернувся тато хлопчика. Він розповів, що під час ракетного обстрілу населеного пункту  Сергіївка  Одеської області Дмитрик та його мама  загинули.

"Дімка, так шкода, що моє привітання з твоїм днем народження було останнім у твоєму житті. Я б залюбки робив це кожного року, і хотів би, щоб ми побачились на моєму концерті. Але, на жаль, мр*зота вирішила за нас, як нам жити чи не жити. Хочу, щоб там, де ти зараз є, в тебе були найкращі дні народження", — дав коментар до цього випадку актор.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Російські військові влаштовують окремі катівні для дітейРосійські військові на окупованих територіях облаштовують дитячі катівні. Про це розповів уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець про дотримання прав постраждалих внаслідок російської агресії проти України. За словами Лубінця, дітям давали воду через день, не давали їжу, розповідали, що батьки від них відмовилися. "Був один затриманий хлопчик, який на телефон сфотографував російську техніку, тримали в катівні застосуванням тортур", — сказав він.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини