Головна Новини Суспільство Війна з Росією Український актор потрапив до госпіталю: отримав серйозне поранення, але переміг в бою з окупантами
commentss НОВИНИ Всі новини

Український актор потрапив до госпіталю: отримав серйозне поранення, але переміг в бою з окупантами

Жорстока битва відбулася 10 серпня поблизу СМТ Зайцеве Донецької області

12 серпня 2022, 09:30 comments1333
Поділіться публікацією:

Український актор Віктор Стороженко, якого більше знають під псевдонімом Мартін Філдман, продовжує зі зброєю в руках відстоювати незалежність та суверенітет України. Чоловік знаходиться на передньому краї оборони в Донецькій області. Так після чергового бою з ворогом поблизу СМТ Зайцеве Донецької області Віктор отримав серйозне поранення. Тож опинився зараз на лікарняному ліжку. Проте актор не падає духом, запевняє, що зовсім скоро одужає та повернеться до своїх побратимів. Як інформує видання "Коментарі", більше детальніше про битву з окупантами та про своє поранення актор розповів у своєму Instagram.

Український актор потрапив до госпіталю: отримав серйозне поранення, але переміг в бою з окупантами

Віктор Стороженко. Фото: з відкритих джерел

Військовий розповів, що бої на Донбасі зараз точаться цілодобово. Бій в якому він отримав поранення, розпочався о 7 ранку і закінчився після заходу сонця. Під натиском танків та шквального артилерійського вогню росіянам вдалося відтіснити українських воїнів та захопити їх позиції. Проте тріумфом окупантам тішитися довелося недовго. Вже під кінець для ЗСУ відбили свої позиції та зрівняли ворога з землею.

"Нашу точку накрили касетні міни! Вже під час медичної евакуації ми дізналися, що все підчищено, а фронт під нашим контролем! Моя жертва недаремна", – зізнався Стороженко.

На фото, яке актор виклав з госпіталю, видно, що він отримав поранення голову, яка майже повністю перебинтована. Відповідаючи на занепокоєні коментарі підписників Віктор Стороженко відповів, що незважаючи на те, що він не дуже добре виглядає, та з ним вже все добре, йде на поправку, а от набагато гірше з росіянами, яким вже точно не допоможуть ані медики, а ні рятувальники.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія відповіла на заклик демілітаризації Запорізької АЕС




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини