Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські захисники збили за день третій російський ударний вертоліт Ка-52
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські захисники збили за день третій російський ударний вертоліт Ка-52

Українські військові збили третій за день російський ударний вертоліт Ка-52

25 жовтня 2022, 00:01
Поділіться публікацією:

24 жовтня, близько 21:30 в Херсонській області, у Бериславському районі українські захисники збили за добу третій ворожий ударний вертоліт Ка-52 "Алігатор". Про це повідомляють  "Коментарі", посилаючись на Telegram Повітряних сил ЗС України.

Українські захисники збили за день третій  російський ударний вертоліт Ка-52

Вертоліт Ка-52 (фото з відкритих джерел)

Черговий повітряний трофей на свій рахунок записав підрозділ Херсонської зенітної ракетної бригади повітряного командування "Південь" Повітряних Сил Збройних сил України.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що український військовий з ПЗРК Stinger збив дві російські ракети. Під час масованого обстрілу 10 жовтня  боєць ЗСУ Дмитро Шумський збив дві російські ракети на Чернігівському напрямку з ПЗРК Stinger.Глава держави розповів, що військовому з зенітно-ракетного взводу 57-го окремого радіотехнічного батальйону вдалося збити на Чернігівському напрямку дві російські ракети.

Також "Коментарі" писали про те, що український морпіх "приземлив" російський "Алігатор" з кулемета. Один з українських морпіхів збив з кулемета російський ворожий гелікоптер Ка-52 "Алігатор". Так, це сталося на Херсонському напрямку цими днями. У повідомленні йдеться, що боєць морської піхоти вчасно зреагував на появу російської авіації і "кулеметним вогнем перетворив літальний апарат в летальний".

 Раніше ми повідомляли про те, що Медведєв взявся переконувати, що у Росії зброя не закінчується. У РФ взялися переконувати, що у них не закінчується зброя. Так, заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв заявив, що у них все більше зброї. Медведєв заявив, що попри заяви західних розвідок все зовсім навпаки, випуск спеціальної техніки, озброєнь і  "кратно" збільшується в усіх напрямках: від танків і гармат до ракет і дронів. "Чекайте!" – пригрозив колишній президент РФ.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kpszsu/2103
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини