Головна Новини Суспільство Війна з Росією Український військовий з ПЗРК Stinger збив дві російські ракети
commentss НОВИНИ Всі новини

Український військовий з ПЗРК Stinger збив дві російські ракети

Дмитро Шумський під час обстрілу України 10 жовтня збив дві ракети російських окупантів

11 жовтня 2022, 23:30
Поділіться публікацією:

Під час масованого обстрілу 10 жовтня  боєць ЗСУ Дмитро Шумський збив дві російські ракети на Чернігівському напрямку з ПЗРК Stinger. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на звернення президента України Володимира Зеленського.

Український військовий з ПЗРК Stinger збив дві російські ракети

Дмитро Шумський збив дві ракети російських окупантів з Stinger (фото з відкритих джерел)

 Глава держави розповів, що військовому з зенітно-ракетного взводу 57-го окремого радіотехнічного батальйону вдалося збити на Чернігівському напрямку дві російські ракети.

"Дмитро Шумський виявив відмінні навички та реакцію і за допомогою ПЗРК "Стінгер" збив дві крилаті ракети терористів. Одна людина врятувала десятки життів, я дякую за це", — повідомив Володимир Зеленський.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський розповів про п’ять кроків для захисту від агресії Росії. Президент України оголосив п’ять важливих пунктів, які стануть захисним щитом проти російської агресії. Про це він повідомив під час онлайн виступу на форумі безпеки у Чорногорії. Зеленський вважає, що російську агресію може спинити демократія, єдність незалежність, покарання для агресора та зброя. За словами президента України Російська Федерація зазнає поразки від єдності у всьому світі, тому потрібно об'єднуватись і припиняти ворогувати між державами. Також влада РФ не згодні з результатами чесних виборів у країнах, де Путін мав контроль. Наприклад, в Україні за часів Януковича чи в Молдові, коли там правив проросійський Додон. Під незалежністю Володимир Зеленський має на увазі енергоресурси, які Росія поставляє у Європу та інші частини світу. Через значний вплив у цьому питанні країни часто йдуть на поступки російському диктатору.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини