Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські захисники показали, як виглядає перше звільнене селище у Луганській області (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські захисники показали, як виглядає перше звільнене селище у Луганській області (ВІДЕО)

У Білогорівці все вщент зруйновано та розбито

25 жовтня 2022, 18:28
Поділіться публікацією:

ЗСУ під щільними ударами ворога продовжують утримувати лінію оборони в Білогорівці, що у Луганській області. В цьому населеному пункті вже не залишилося місцевих жителів, а всі будинки зруйновані. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на сторінку Національної гвардії України.

Українські захисники показали, як виглядає перше звільнене селище у Луганській області (ВІДЕО)

ЗСУ звільнили Білогорівку на Луганщині (фото з відкритих джерел)

"Після відбиття Білогорівки бійці змогли евакуювати ще кількох мешканців. Зараз гвардійці утримують лінію оборони під щільним вогнем ворога", — йдеться у повідомленні під відео.

У відомстві заявили, що Білогорівка — перше селище у Луганській області, що було звільнене українськими захисниками  нещодавно. За українську землю з ворогом у запеклих боях билися бійці з Калинівського полку Нацгвардії України та військовики Збройних сил. Гвардійці, яким вдалося закріпити свої позиції та міцного їх утримувати.

"Все вщент зруйновано та розбито. Майже всі мешканці виїхали. Після зачистки міста нацгвардійці евакуювали ще чотирьох жителів, які жили без світла, тепла і продовольства", -  показали захисники.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, чому Росія тепер не втримає Крим. У вечірньому зверненні 24 жовтня президент України Володимир Зеленський повідомив про проведення парламентського саміту Кримської платформи. За його словами, це стане ще одним важливим кроком у підготовці до деокупації Криму. А міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба уточнив, що у рамках зустрічі, яка проходить у Загребі, розглянуть питання надання ЗСУ достатньої зброї, військового обладнання для того, щоб вийти на адмінкордон із Кримом. Політтехнолог Петро Охотін звертає увагу, що в офіційних повідомленнях важливим меседжем є те, що Україні потрібно більше зброї та обладнання, щоб вийти на адміністративний кордон 2013 року – разом із Кримом.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини