Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські воїни підбили та захопили бронетехніку окупантів, які вчиняли звірства на Київщині (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські воїни підбили та захопили бронетехніку окупантів, які вчиняли звірства на Київщині (ФОТО)

Після невеликого ремонту техніка буде звернена проти своїх колишніх господарів

4 червня 2022, 17:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни захопили ворожу БМД-4. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Українські воїни підбили та захопили бронетехніку окупантів, які вчиняли звірства на Київщині (ФОТО)

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

У Луганській області українські воїни підбили та захопили російську БМД. Повідомляється, що ця техніка належала 31 окремій десантно-штурмовій бригаді армії Росії.

"Саме цей підрозділ окупантів вчиняв свої звірства в Київській області на початку повномасштабного вторгнення рф на територію України", — пише СтратКом ЗСУ.

У Страткомі показали фотографії трофейної техніки, а також зазначили, що після невеликого ремонту техніка виконуватиме бойові завдання вже на нашому боці.

"А ось її екіпажу, не допоможе вже нічого", — СтратКом.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   результати голосування щодо обігу зброї: що думають українці. Обіг зброї на території України: що думають громадяни. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.
Читайте також, що Байден висловився з приводу ідеї Кісінджера про обмін українських територій на мир з агресором. Байден наголосив, що Україна сама має вирішувати, що робити зі своєю територією. Читайте про це на нашому сайті.
Сайт Коментарі" повідомляв про те, що Зеленський запросив міста США до участі в українському амбітному проекті. Президент звернувся до мерів американських міст. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.
Також "Коментарі" інформували про те, що Українка здобула одразу три "золоти" на Чемпіонаті Європи. Українці показали добрі результати на Чемпіонаті Європи з тяжкої атлетики.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини