Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські військові знищили три БМП ворога на Луганщині: повне відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові знищили три БМП ворога на Луганщині: повне відео

Захисники України продовжують розбивати ворожі атаки на Луганщині, повне відео одного з таких боїх у себе в Facebook виклав волонтер Юрій Голик

21 лютого 2023, 12:07
Поділіться публікацією:

Українські військові дали відсіч російській піхоті на сватівському напрямку, яка наступала під прикриттям броньованої техніки в кількості трьох одиниць. Як зазначає видання "Коментарі", повне відео, на якому наші бійці зупиняють ворога під час цього наступу, опублікував на своїй сторінці у Facebook волонтер Юрій Голик.

Українські військові знищили три БМП ворога на Луганщині: повне відео

ЗСУ. Фото: УНІАН

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, який також оприлюднив у Facebook цей важкий бій, зазначив, що тієї ж ночі за допомогою дронів та ювелірній роботі військових всі три БМП вдалось знищити.

“Вже вночі ці три БМП було знищено. Горіли, як завжди, красиво. Юрій Голик, Ваші дрони стали в нагоді. Наші захисники – ГЕРОЇ. Ніколи не забувайте, хто виборює для нас нашу Луганщину!”, – написав Сергій Гайдай.

Як зазначив Юрій Голик, раніше він разом із Сергієм Стаховським передали бійцям партію дронів, які щодня застосовуються під час виконання бойових задач. Наразі волонтери готують закупку нових БПЛА, що відправляться на допомогу ЗСУ в найгарячіші точки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Володимир Зеленський запевняє, що наша країна активно готується до короткої війни та своєї перемоги, а спроби росіян захопити Україну не увінчаються успіхом. На думку Зеленського, що більше Росія втратить на Донбасі, то швидше зможемо завершити цю війну перемогою України. Тим часом, росіяни продовжують активізуватися на сході, сподіваючись досягти хоч якогось успіху до річниці вторгнення – 24 лютого. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" заяви Зеленського та очікування від ситуації на фронтах у найближчому майбутньому.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини