Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські військові збили російський військовий штурмовик Су-25 та іранський дрон
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові збили російський військовий штурмовик Су-25 та іранський дрон

ЗСУ знищили російський штурмовик Су-25 та іранський дрон

21 вересня 2022, 00:03
Поділіться публікацією:

Українські захисники продовжують знищувати та палити військову техніку "другої армії світу". Так, 20 вересня, наші військові збили російський штурмовик Су-25 та  дрон-камікадзе, вироблений в Ірані. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на сторінку повітряних сил ЗСУ.

Українські військові збили російський військовий штурмовик Су-25 та іранський дрон

Російський Су-25 (фото з відкритих джерел)

"Військовослужбовцями зенітної ракетної Одеської бригади повітряного командування "Південь" збито черговий російський штурмовик Су-25", — йдеться у повідомленні.

Окрім цього, українські військові повідомили, що на Миколаївщині з допомогою засобів ППО повітряного командування південь збили ворожий дрон.

"Ворожий дрон-камікадзе "Shahed-136" іранського виробництва збито, його російські окупанти маркують як "Герань-2", — заявили військові.

У повідомленні йдеться, що це - баражуючий боєприпас, вагою 200 кілограмів та розмахом крил у 2,5 метри.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що ЗСУ вдарили по позиціях окупантів на Луганщині.Удар ЗСУ припав за позиціями окупантів у Новоайдарі та Сватовому. Українські захисники завдали удару по позиціях окупантів у Новоайдарі та Сватовому (Луганська область). Внаслідок чого країна-агресор не дорахувалася півсотні одиниць техніки та 70% живої сили на одному з об'єктів. Глава Луганської ОВА повідомив, що в ніч на 18 вересня було завдано ударів по Новоайдарському лісгоспу та старому автовокзалу у Сватовому. У Новоайдарі було ліквідовано і виведено з ладу близько 50 одиниць військової техніки і знищено боєприпаси. А в Сватовому 70% особового складу, що знаходився на вказаному об'єкті, загинули".

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kpszsu/1946
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини