Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські військові завершують тренування на ракетних комплексах Patriot І та SAMP/T, що далі - експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові завершують тренування на ракетних комплексах Patriot І та SAMP/T, що далі - експерт

Зенітні комплекси Patriot I SAMP/T дадуть змогу утримувати на дистанції авіацію Росії, переконаний речник Командування Повітряних Сил Юрій Ігнат, пишуть "Коментарі" з посиланням на АрміяInform

12 квітня 2023, 12:20
Поділіться публікацією:


 Українські військові завершують тренування на ракетних комплексах Patriot І та SAMP/T, що далі - експерт

Україна уже зовсім скоро матиме у своєму арсеналі зброї ЗРК Patriot та SAMP/T

"Більшість інформації щодо навчання наших зенітників залишається "не для преси", проте українські військові вчаться значно швидше, ніж прогнозували західні партнери",- зазначив Юрій Ігнат.

Українське військо демонструє відмінні можливості, якості та хист, додає речник Повітряних Сил ЗСУ. Дані зенітні комплекси додадуть паніки росіянам та дозволять тримати на дистанції російську авіацію. Та окрім ЗРК, на фронті Україні необхідні ще й винищувачі F-16.

"Хотілося б поквапитись із рішенням щодо багатоцільових винищувачів класу 4+. Саме літак F-16 є найкращим засобом ППО — він може перехоплювати усі види повітряних цілей, це і дрони-камікадзе, й російські літаки", — окреслив речник Командування Повітряних Сил.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що українські військові показали, як працює ЗРК NASAMS.
Нагадаємо, "Коментарі" писали, що країна-агресор продовжує втрачати на війні проти України рідкісні зразки свого озброєння. На цей раз ворожі військові залишилися без зенітно-ракетного комплексу "Тор" в арктичній версії. Стверджується, що противник мав лише 12 одиниць цієї техніки. Відео, як горить ворожа техніка, вдалося побачити завдяки публікації в ряді Телеграм-каналів, серед них і канал одеського активіста Сергія Стерненка. Він стверджує, що події розгортаються на Херсонщині.
Читайте також на сайті "Коментарі", Україна отримує від США та союзників все більше якісної та нової зброї. Проте, не вся військова техніка може бути відправлена в Україну. ЗРК Patriot одна з таких систем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини