Українські військові завдали удару по найкращому танку Путіна (ВІДЕО)

Володимир Путін вихвалявся російським танком, який назвав найкращим у світі. ЗСУ завдали удару по ньому.

Російський танк Т-90М є одним з найсучасніших танків на озброєнні армії РФ. Російські війська застосовують їх на в Україні, однак ЗСУ вдало знищують гордість путінської армії.

На початку липня Володимир Путін дав інтерв’ю російським журналістам, де розповів, що Росія має найкращий танк у світі - Т-90М "Прорив". У мережі з'явився запис, на якому видно, як важка військова техніка російської армії спалахує від удару ЗСУ.

Кадри з дрона зафіксували рух танка, який знаходився на сході України поблизу села Андріївка Донецької області. Ймовірно танк прямував у бік Бахмута та зупинився посеред ґрунтової дороги. Через кілька секунд на відео помітно, що у бік російського танка летить снаряд від якого танк миттєво спалахнув. Над пошкодженою машиною піднялись клуби диму.

Чи вдалось росіянам вижити та загасити танк Т-90М "Прорив" наразі невідомо. Переглянути відео з ударом по російському танку Т-90М можна нижче:

Т-90М є модифікованою версією танка Т-90А, яка була прийнята на озброєння Росії в 1993 році. Важка техніка оснащена потужнішим двигуном та використовує точнішу систему захисту. Ціна одного з найсучасніших танків РФ складає близько 4,3 млн доларів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що армія РФ використала танки четвертого покоління в зоні бойових дій в Україні.

Також "Коментарі" писали, що аналітики на основі інформацією з відкритих джерел вказують, що Україна перевершує Росію за кількістю танків. На війні проти росіян вже працюють танки Leopard 1, Leopard 2 і Challenger 2, а тепер до цього списку можна додати шведський Stridsvagn 122.