Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські військові з артилерії знищили російські танки біля Кремінної (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові з артилерії знищили російські танки біля Кремінної (ВІДЕО)

Російські танки вражено точковими ударами артилерії 66-ї окремої механізованої бригади ЗСУ

15 травня 2023, 21:08
Поділіться публікацією:

Українські військові знайшли позиції російських танків біля Кремінної, що в Луганській області та точковими ударами з артилерії їх спалили. Про це повідомляє на сторінці Луганської ОВА.

Українські військові з артилерії знищили російські танки біля Кремінної (ВІДЕО)

ЗСУ знищили російські танки біля Кремінної(ілюстративне фото з відкритих джерел)

"Передова група СБУ на Кремінському напрямку розвідала, де окупанти ховають важку техніку", — йдеться у повідомленні.

У повідомленні йдеться, що  за допомогою безпілотників отримано точні координати місця розміщення російських танків.

Броньовану техніку ворога ліквідовано точковими ударами артилерії 66-ї окремої механізованої бригади ЗСУ.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  ЗСУ знищили цінну російську техніку.  OSINT-аналітики, які здійснюють розвідку на основі відкритих джерел зафіксували залишки рідкісного російського дрона "Оріон" у Херсонській області. Це безпілотний літальний апарат, розроблений і виготовлений російським підприємством АТ "Кронштадт". Безпілотник "Оріон" на цей час є найсучаснішим дроном на озброєнні російської армії. Згідно з загальнодоступною інформацією, було виготовлено лише близько 30 одиниць цієї військової техніки. І, ймовірно два з них були знищені.

 Також "Коментарі" писали про те, що ворожим дронам запобігає концертне обладнання. Потужні прожектори, що виготовлені на базі сценічного освітлення, допомагають захищати небо України від дронів агресора. Фото та відео приладів, які вже залучені в роботі одного з підрозділів ППО оприлюднив підприємець і волонтер Юрій Голик. Нетипове приладдя для протиповітряної оборони вже було випробувано. Тож тепер, придбані та передані Юрієм Голиком та його колегами прожектори, допомагатимуть військовим  у нічний час  боротися з “шахедами” та іншими дронами.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини