Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворожим дронам запобігає концертне обладнання (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворожим дронам запобігає концертне обладнання (ВІДЕО)

Концертне обладнання допомагає українським військовим захищати небо від російських атак, що здійснюються безпілотниками.

15 травня 2023, 17:09
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Потужні прожектори, що виготовлені на базі сценічного освітлення, допомагають захищати небо України від дронів агресора. Фото та відео приладів, які вже залучені в роботі одного з підрозділів ППО оприлюднив підприємець і волонтер Юрій Голик.

Ворожим дронам запобігає концертне обладнання (ВІДЕО)

Потужні прожектори заважають дронам. Фото: Юрій Голик

Нетипове приладдя для протиповітряної оборони вже було випробувано. Тож тепер, придбані та передані Юрієм Голиком та його колегами прожектори, допомагатимуть військовим  у нічний час  боротися з “шахедами” та іншими дронами, якими атакує ворог.

"Свого часу ми були першими, хто почав активно та масово працювати з військовими виконавцями та просувати їхнє музичне мистецтво. Але ніколи б не подумали, що доведеться зіткнутися з тим, що концертне обладнання буде допомагати військовим не на сцені, а в бойових умовах, прикриватиме людей, допомагатиме зберігати життя мирного населення та військових. Такий час. Все працює на оборону та перемогу", – написав Юрій Голик.

Як це виглядає можна побачити на відео, що опублікував Юрій Голик у своєму Facebook.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини