Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські військові вперше вдарили по армії РФ новою зброєю: Зеленський розкрив деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові вперше вдарили по армії РФ новою зброєю: Зеленський розкрив деталі

Україна вперше застосувала ракету-дрон "Паляниця"

24 серпня 2024, 15:10 comments1590
Поділіться публікацією:

24 серпня українські військові вперше вдарили по армії РФ новою зброєю – ракетою-дроном "Паляниця". Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив президент України Володимир Зеленський під час урочистостей з нагоди Дня Незалежності України.

Українські військові вперше вдарили по армії РФ новою зброєю: Зеленський розкрив деталі

Ракета-дрон "Паляниця". Фото: з відкритих джерел

"Це наш новий метод відплати агресору. Ворог був вражений. Я дякую всім, хто це забезпечив. Всім розробникам, виробникам і нашим воїнам. Пишаюся вами. Росії буде дуже складно, складно навіть сказати, що саме прилетіло. Складно протидіяти, але дуже легко протидіяти, але дуже легко. зрозуміти за що", – зазначив президент.

За його словами, ця зброя "цілком нового класу".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський надав Сирському нове звання.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент України Володимир Зеленський звернувся до українців у День незалежності. Він наголосив, що українцям не диктуватимуть червоні лінії з Кремля. Про це йдеться у зверненні глави держави.

Український лідер записав відеозвернення із Сумської області, біля річки Псел за кілька кілометрів від кордону з РФ.

"913 днів тому, зокрема, й через Сумщину Росія пішла на нас війною. Порушила не лише суверенні кордони, а й межі жорстокості та здорового глузду. Безмежно прагнучи одного: знищити нас. Натомість сьогодні ми відзначаємо 33-й День незалежності України. А те, що ніс на нашу землю ворог, тепер вернулося в його дім. І той, хто хотів перетворити наші землі на буферну зону, має думати, аби його країна не стала буферною федерацією", — сказав президент.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини