Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські військові ведуть наступальні дії на визначених ділянках
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові ведуть наступальні дії на визначених ділянках

На Східному напрямі продовжуються затяжні бої

9 червня 2022, 18:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗС України Олексій Громов розповів, що українські підрозділи ведуть наступальні дії. Про це він повідомив у Медіацентрі Україна, передає Генштаб ЗСУ.

Українські військові ведуть наступальні дії на визначених ділянках

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Громов, на Східному напрямку тривають затяжні бої, а Збройні сили України стримують супротивника шляхом позиційної чи маневреної оборони.

"Одночасно із веденням бойових дій по всій лінії фронту на визначених ділянках українські військові проводять наступальні дії, щоб покращити оперативне становище та звільнити територію від окупантів", — наголосив Громов.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що чомусь українці ображаються на Меркель — чому Макрон не перестає дзвонити Путіну: що відбувається з ЄС. Україні доводиться вибивати собі допомогу у війні проти РФ, втрачаючи найдорожчий час. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що Чорновіл: в Україну завозять рашистські озброєння – на деяких навіть трава поросла. Росія не перестає перекидати в Україну озброєння, при цьому головну роль у війні грає артилерія. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, як закрити лазівки для обходу санкцій росією і чи піде на цей крок Захід. Експерти пояснили, що відбувається у сфері економічного тиску на Росії, чому він недостатній і невигідний для бізнесу. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що питання зрушило з мертвої точки : у ВП розповіли, коли чоловіків випускатимуть з України. За словами радника голови ОП, перспективи вирішення питання є. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини