Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські військові опановують всюдиходи західних партнерів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові опановують всюдиходи західних партнерів (ВІДЕО)

Українські військові за межами країни навчаються на броньованих гусеничних всюдиходах Bandvagn BvS 10

20 квітня 2023, 15:37
Поділіться публікацією:








Нідерландські морські піхотинці навчають українських військових володінню всюдихідними транспортними засобами. Вони опублікували відео, яке демонструє окремі елементи підготовки військовослужбовців ЗСУ, пишуть "Коментарі" з посиланням на ВМС Нідерландів.

Українські військові опановують всюдиходи західних партнерів (ВІДЕО)

Військові ЗСУ навчаються на всюдиходах BvS 10

Українські військові на полігоні проходять навчання з водіння і експлуатації броньованих гусеничних всюдиходів Bandvagn BvS 10. Екіпажі також опановують тактику застосування цих машин на полі бою.З міркувань безпеки на опублікованому відео обличчя українських військових приховані. Місце проведення навчань також не розголошують.

Дволанковий гусеничний броньований повністю амфібійний всюдихід Bandvagn BvS 10 заснований на шарнірно-зчленованій системі кермового управління з подвійною кабіною, типовою для всюдиходів Hägglunds.

Машина має 5,9-літровий дизельний двигун Cummins і покращений в порівнянні зі старішими моделями дорожній просвіт, трансмісію та кермо, які забезпечують швидкість пересування до 65 км/год на дорозі та комфорт під час пересування на дорозі та на пересічній місцевості.

Всюдихід має вантажність до 5 тонн та можливість додавання різних модульних підсистем, таких як додаткова броня, кріплення для зброї та вантажні платформи. Всюдихід був розроблений для роботи в умовах Арктики, пустелі чи джунглів. Машини, зокрема, використовують для транспортування військ.

Гусеничний бронетранспортер BvS 10 оснащений поворотною туреллю на даху передньої частини машини, установка може бути оснащена одним 7,62 мм або 12,7 мм кулеметом або автоматичним гранатометом калібру 40 мм.


Читайте також на сайті "Коментарі" – майже рік після першого Рамштайну: чого найбільше потребує Україна – які очікування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини