Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські військові на "Бредлі" зробили решето з росіян (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові на "Бредлі" зробили решето з росіян (ВІДЕО)

Американські бойові машини піхоти Bradley в руках українських військових стали грізною зброєю на фронті проти російських окупантів.

31 липня 2024, 16:45
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

У соціальних мережах з'явилось нове відео з фронту, де українські військові застосовують бойову машину піхоти Bradley. Українські бійці за допомогою американської військової техніки вдало знищують російську бронетехніку в Донецькій області.

Українські військові на "Бредлі" зробили решето з росіян (ВІДЕО)

БМП Bradley. Фото з відкритих джерел

У мережу потрапили нові кадри з фронту бойових дій в Україні. На ньому видно, як M2 Bradley буквально пробиває дірки в російській бойовій машині піхоти з відносно невеликої відстані. Все завдяки потужній 25-мм гармати Bushmaster.

Bradley — це американська гусенична бойова машина піхоти, названа на честь генерала Омара Бредлі, одного з головних американських командувачів під час Другої світової війни. Транспортний засіб був розроблений і виготовлений корпорацією FMC (нині BAE Systems) і використовується армією США з 1980 року.

Ця машина призначена для перевезення військовослужбовців та вогневої підтримки у боротьбі з піхотою та бронетехнікою противника. Bradley випускається у двох версіях: M2 і M3, які відрізняються кількістю солдатів на борту та кількістю протитанкових ракет. Також машина озброєна 25-мм автоматичною гарматою, 7,62-мм кулеметом і пусковою установкою керованих ракет TOW. Крім того, "Бредлі" має систему пасивного захисту, яка складається з димових гранатометів і сигнальних ракет.

Гармати Bushmaster, яка встановлюється на Bradley має стандартну швидкострільність — 200 пострілів на хвилину. Крім того, зброя має ефективну дальність стрільби 3000 метрів, залежно від типу використовуваних боєприпасів.

Від початку повномасштабного вторгнення Україна отримала близько 200 БМП Bradley від США.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український безпілотник палицею атакував російський дрон.

Також "Коментарі" писали про морських піхотинців, які зрівняли з землею штурмовий загін окупантів під час їх спроби штурму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини