Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські політики відповіли на різдвяне перемир’я від Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські політики відповіли на різдвяне перемир’я від Путіна

Михайло Подоляк вважає таке рішення лицемірством з боку президента Росії Володимира Путіна. А Антон Геращенко стверджу, що це показ слабкості російської армії.

5 січня 2023, 18:54
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник президента України Михайло Подоляк відреагував на пропозицію Путіна, який нібито закликав зупинити вогонь на період різдвяних свят. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter українського політичного діяча.

Українські політики відповіли на різдвяне перемир’я від Путіна

Путін запропонував різдвяне перемир'я. Фото з відкритих джерел

Першим рішення про різдвяне перемир’я надійшло від російського керівника церкви Патріарха Кирила 5 січня, а за кілька годин Володимир Путін дав указ міністру оборони Росії Сергію Шойгу, щоб створити тимчасове перемир’я на період Різдва, яке має відбутись з 12 години 6 січня до кінця дня 7 січня. У комюніке Росія закликала Україну прийняти таке ж рішення. На такі дії відповів радник президента України Михайло Подоляк, який назвав два пункти для перемир’я. 

"Перше. Україна не нападає на чужу територію і не вбиває мирних жителів. Як це робить РФ. Україна знищує на своїй території лише бійців окупаційної армії. Друге. РФ має вийти з окупованих територій – лише тоді буде "тимчасове перемир’я". Тримайте лицемірство при собі", — написав Михайло Подоляк.

Українські політики відповіли на різдвяне перемир’я від Путіна - фото 2

Інший політичний діяч та радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко також відреагував на перемир’я від Путіна.

"Це ознака того, що Путін і його армія слабшають. Він хоче використовувати кожну перерву, тому що тоді його солдати і техніка не будуть знищені", — оцінив ситуацію Геращенко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Туреччини Реджеп Ердоган порадив президенту Росії Володимиру Путіну перестати стріляти в односторонньому порядку.

Також "Коментарі" писали про те, що в Білорусі затримали священника, який молився за українських військових.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини