Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські партизани здійснили диверсію у Курській області: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські партизани здійснили диверсію у Курській області: деталі

Представники руху "Атеш" ускладнили логістику та перекидання військової техніки РФ в Курську область.

сьогодні, 10:50
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Українські партизани здійснили вдалу диверсію у Курській області, де підірвали релейну шафу на залізничній лінії стратегічного значення для РФ, через яку російська армія отримувала боєприпаси та військову техніку.

Українські партизани здійснили диверсію у Курській області: деталі

Місце диверсії у Курській області. Фото: "Атеш"

Військовий партизанський рух "Атеш" повідомив про диверсію у Курській області. Його представники підірвали об’єкт на російській залізниці. 

"Наші агенти підірвали релейну шафу на одній із ключових залізничних гілок, через яку ВС Росії доставляють техніку та боєприпаси на курський відрізок фронту", — розповіли партизани.

За їх словами, ця диверсія послабить логістику армії РФ у Курській області та забезпечення, яке могли б отримувати російські сили.

"Ця залізниця лінія має стратегічне значення, оскільки забезпечує постійне постачання російської армії на передовий. Порушення її роботи послаблює логістичну підтримку та ускладнює транспортування важливої військової техніки", — повідомили у партизанському русі.

"Атеш" (кримськотатарською пишеться, як Ateş, що означає "Вогонь") — це військовий партизанський рух, який діє на тимчасово окупованих територіях України та в Росії. Він був заснований українцями та кримськими татарами у вересні 2022 року у відповідь на російське військове вторгнення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про представників руху "Атеш", які виявили, що Кримський міст потребує екстреного ремонту. За їх словами "гордість Путіна" скоро може піти під воду. 

Також "Коментарі" писали, що у Червоному Хресті відповіли на запит України відвідати Курську область.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини