Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські десантники зустрілись з морською піхотою РФ на Курщині: результат був очікуваним (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські десантники зустрілись з морською піхотою РФ на Курщині: результат був очікуваним (ВІДЕО)

Українські десантники успішно штурмують позиції морської піхоти РФ на Курщині

20 жовтня 2024, 18:45 comments1104
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Українські військові з 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади здійснили успішний штурм позицій російської морської піхоти у Курській області та ліквідували 14 російських військовослужбовців. Про це повідомляє пресслужба Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Українські десантники зустрілись з морською піхотою РФ на Курщині: результат був очікуваним (ВІДЕО)

Український військовий. Фото з відкритих джерел

За даними пресслужби, підрозділ 95-ї бригади атакував позицію 155-ї окремої бригади морської піхоти тихоокеанського флоту РФ, що розташовувалася в одній з лісосмуг у Курській області. Штурм був настільки несподіваним та швидким, що російські військові не встигли ані одягнутись, ані взутися.

"Не втомлюється виписувати квитки "на концерт до Кобзона" недовоїнам зі 155 окремої бригади морської піхоти тихоокеанського флоту РФ. Цього разу, розвідувальний підрозділ “95-ки” взяв штурмом ворожу позицію морпіхів, що була розміщена в одній з посадок на Курщині", — повідомляє пресслужба Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Після завершення операції українські військові опублікували відео, на якому видно дев’ять ліквідованих російських військових, хоча загальна кількість втрат окупантів склала 14 осіб. За словами одного з військових з 95-ї окремої десантно-штурмової бригади, 155-та бригада РФ отримала від українських сил "п**ди".

На відео присутні кадри вбитих російських військових та нецензурна лексика.

Ця операція стала черговим успішним епізодом для 95-ї бригади, яка неодноразово демонструвала високу ефективність у боротьбі з окупантами. Вона вкотре підтверджує, що українські військові здатні давати гідну відсіч навіть найелітнішим підрозділам ворога.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що "вампір" виграв битву проти російського танка.

Також "Коментарі" писали про Залужного, який дав оцінку плану перемоги Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини