Головна Новини Суспільство Війна з Росією «Вампір» прикордонників виграв битву з російським танком (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Вампір» прикордонників виграв битву з російським танком (ВІДЕО)

Дрон прикордонників мало не постраждав через уламки ворожого металобрухту

сьогодні, 17:14
Поділіться публікацією:

Бійці бригади "Помста" знищили російський танк на Луганщині, в районі Кремінної. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Держприкордонслужби України.

«Вампір» прикордонників виграв битву з російським танком (ВІДЕО)

Дрон "Вампір". Фото: 061.ua

Важкий бомбер "Вампір" розрядив у ворожий панцерник два боєкомплекти. Той розлетівся вщент так, що одна із запчастин ледь не зачепила дрон захисників.

Цієї ж ночі прикордонники також знищили кілька одиниць автомобільної техніки противника і його укриттів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

ГУР знищило майже полк окупантів: "становище загарбників погіршене та близьке до безнадійного"

Підрозділи активних дій ГУР МО України  "Артан", "Kraken" та Міжнародний легіон здійснили комплексну успішну операцію зі звільнення лісового масиву, розташованого на північ від населеного пункту Липці Харківської області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони України.

Результат спланованих та сміливих  дій українських розвідників — захоплення батальйонного району  оборони противника, знищення 3 мотострілецьких батальйонів, загону "шторм" та розвідувальної роти 7 окремого мотострілецького полку 11 армійського корпусу зс рф.

"Також під час штурмових дій взято в полон чергових московитів, що допоможе повернути з російської неволі захисників України. Після зачистки 400 гектарів лісового масиву на північ від Липців становище загарбників на цьому відрізку фронту погіршене та близьке до безнадійного", – зазначили у ГУР. Деталі операції та відео – за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини