Головна Новини Суспільство Війна з Росією ГУР знищило майже полк окупантів: «становище загарбників погіршене та близьке до безнадійного»
commentss НОВИНИ Всі новини

ГУР знищило майже полк окупантів: «становище загарбників погіршене та близьке до безнадійного»

Зачистили 400 гектарів лісу і знищили майже полк окупантів — деталі нової операції ГУР на півночі Харківщини

сьогодні, 14:16
Поділіться публікацією:

Підрозділи активних дій ГУР МО України  "Артан", "Kraken" та Міжнародний легіон здійснили комплексну успішну операцію зі звільнення лісового масиву, розташованого на північ від населеного пункту Липці Харківської області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони України.

ГУР знищило майже полк окупантів: «становище загарбників погіршене та близьке до безнадійного»

Ілюстративне фото

Результат спланованих та сміливих  дій українських розвідників — захоплення батальйонного району  оборони противника, знищення 3 мотострілецьких батальйонів, загону "шторм" та розвідувальної роти 7 окремого мотострілецького полку 11 армійського корпусу зс рф.

"Також під час штурмових дій взято в полон чергових московитів, що допоможе повернути з російської неволі захисників України. Після зачистки 400 гектарів лісового масиву на північ від Липців становище загарбників на цьому відрізку фронту погіршене та близьке до безнадійного", – зазначили у ГУР.

Розвідники повідомили, що особливістю операції стало те, що вдалося завести піхоту 13 бригади НГУ "Хартія" з незрівнянно низькими втратами. Це приклад чудової співпраці професійних спецпризначенців і лінійного підрозділу.

"Успішна місія ГУР створює умови для подальшого витіснення російських окупантів з півночі Харківщини", – наголошують у ГУР.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Сили оборони вдарили по місцю навчання окупантів (ВІДЕО)

Силами оборони Півдня України виявлено та уражено місце навчання особового складу ворожих військ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відео Сил оборони півдня у Фейсбук.

Зазначається, що на момент ураження на даній території перебувало близько двох десятків окупантів. По відео можна зрозуміти, що наші військові вдарили касетними боєприпасами, можливо ATACMS. Де саме відбулося ураження противника – не повідомляється.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини