Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські десантники збили ще один "Алігатор"
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські десантники збили ще один "Алігатор"

Його приземлили з переносного зенітного ракетного комплексу "Ігла"

26 червня 2022, 22:39
Поділіться публікацією:

У Миколаєві десантники  79-ої окремої десантно-штурмової бригади сьогодні збили ще один розвідувально-ударний вертоліт Ка-52 ( "Алігатор"). Про це йдеться в офіційному повідомленні бригади на сторінці у соціальній мережі Facebook.

Українські десантники збили ще один "Алігатор"

Ка-52 (фото з відкритих джерел)

"Сьогодні, 26 червня, на одному з напрямків, військовослужбовцями одного з підрозділів 79-ої окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України був збитий російський вертоліт Ка-52 "Алігатор" — йдеться у повідомленні.

У повідомленні йдеться, що українські захисники приземлили  "грізну новітню техніку" російських загарбників за допомогою переносного зенітного ракетного комплексу "Ігла". Також відомо, що  Ка-52 — це російський розвідувально-ударний вертоліт нового покоління. До слова, українські захисники вже не вперше його приземлюють.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  десантники "приземлили" польським "Перуном" російський "Алігатор". Збройні сили України збили російський вертоліт "Алігатор". Літальний апарат окупантів "посадили" на землю українські десантники. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Командування десантно-штурмових військ  ЗСУ. Ефектне відео оприлюднили на Facebook-сторінці російський військовий вертоліт Ка-52 "приземлили" бійці у складі зенітної ракетно-артилерійського дивізіону 95-ї бригади. Ворожий гвинтокрил збили за допомогою польського зенітно-ракетного комплексу "Перун".

Також "Коментарі" повідомляли про те, що захисники Запорізької області збили російський штурмовик та ударний вертоліт. Військовослужбовці Сил оборони на Запорізькому напрямку продовжують ведення оборонної операції та знищують живу силу та техніку супротивника. Про це повідомляють Сили оборони Запорізького краю у соціальній мережі Facebook.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини