Головна Новини Суспільство Війна з Росією Десантники "приземлили" польським "Перуном" російський "Алігатор" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Десантники "приземлили" польським "Перуном" російський "Алігатор" (ВІДЕО)

російський військовий вертоліт Ка-52 "приземлили" українські десантники

27 травня 2022, 22:48
Поділіться публікацією:

Збройні сили України збили російський вертоліт "Алігатор". Літальний апарат окупантів "посадили" на землю українські десантники. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Командування десантно-штурмових військ  ЗСУ. Ефектне відео оприлюднили на Facebook-сторінці. 

Десантники "приземлили" польським "Перуном" російський "Алігатор" (ВІДЕО)

Десантники збили російський Алігатор (фото з відкритих джерел)

російський військовий вертоліт Ка-52 "приземлили" бійці у складі зенітної ракетно-артилерійського дивізіону 95-ї бригади. Ворожий гвинтокрил збили за допомогою польського зенітно-ракетного комплексу "Перун".

"Ворожий гвинтокрил знищено в Харківській області із застосуванням переносного зенітно-ракетного комплексу "Перун". На бойовому рахунку воїнів ДШВ ЗС України це вже 67 повітряна ціль", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що ще один долітався, а росіяни ж розказували, що у українців ані ППО, ані літаків не лишилось. За інформацією Генштабу ЗСУ сьогодні близько 14:00 над Херсонщиною був збитий російський винищувач Су-35. Це дійсно приємно, та ще приємніше деталі – його поклав на землю наш винищувач МіГ-29. Нардеп зазначає, важливість цієї новини в тому, що з самого початку війни росіяни звітували своєму населенню про надзвичайні успіхи, наші "знищені" ППО та помножені на нуль українські літаки. Розбомблені, розстріляні та знову розбомблені – приблизно в такому порядку. Але вони, м’яко кажучи, збрехали, бо ми зберегли потрібну техніку та отримали нову.

 Також "Коментарі" повідомляли про те, що військовому журналісту Юрію Бутусову, який зараз пише про ситуацію на фронті, заборонили відвідувати військові  частини на передовій.  Сам автор переконаний, що у такий спосіб деякі люди з ОП ймовірно вирішили йому завадити об’єктивно висвітлювати важку обстановку на Донбасі. Про це сам журналіст повідомив на своїй сторінці у соцмережі. Що означає таке рішення та які наслідки воно буде мати? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини