Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські бійці повністю забезпечені зимовими одностроями
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські бійці повністю забезпечені зимовими одностроями

Потреби в зимовій формі військових забезпечили власними силами, а допомога партнерів – стане резервом

15 грудня 2022, 16:40
Поділіться публікацією:

Під час брифінгу представників Сил оборони та безпеки України в Military Media Center заступник Міністра оборони України Ганна Маляр поінформувала про забезпечення ЗСУ зимовою формою одягу, розповідають "Коментарі".

Українські бійці повністю забезпечені зимовими одностроями

Закрито левову частку потреб екіпірування

У період з 8 по 14 грудня Міністерством оборони для забезпечення підрозділів ЗСУ передано: понад 11 тис. бронежилетів, більш як 10  тис. шоломів, понад 75 тис. пар зимового взуття.

Крім цього, за тиждень передано й обліковано зимового екіпірування: більш як 70  тис. курток зимових, 65 тис. штанів зимових, 73 тис. комплектів костюмів польових, понад 118 тис. шапок зимових, понад 104 тис. курток костюма утеплювача (фліска), майже 140 тис. комплектів білизни натільної демісезонної та зимової.

"Ритмічна робота, яку ми вибудовували цього року, триває і дає результат. Резерв засобів індивідуального бронезахисту Міноборони тримає на рівні близько 200 тис. бронежилетів та понад 100 тис. шоломів. Нові партії броні надходять, водночас постійно здійснюється видача до військ на заміну, новим підрозділам", — каже Ганна Маляр.

Заступниця Міністра оборони надала пропорції щодо загального об’єму зимових курток, які вже надійшли до війська. Це — 87,2% придбані за контрактами Міноборони; 8,3% — допомога від партнерів; ще 4,4% — благодійна допомога. Як підсумувала Ганна Маляр, за контрактами Міноборони вже закрито левову частку потреби зимового екіпірування, а допомога партнерів буде резервом.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Різдвяне перемир'я на фронті: у ЗСУ розповіли, як відреагують, якщо буде така пропозиція.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини