Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські артилеристи розгромили мінометну секцію супротивника (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські артилеристи розгромили мінометну секцію супротивника (ВІДЕО)

ЗСУ продовжують героїчно боротися із загарбниками

29 червня 2022, 12:53
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські артилеристи продовжують знищувати живу силу та техніку супротивника. Про це повідомляється на офіційній сторінці Центру стратегічних комунікацій Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Українські артилеристи розгромили мінометну секцію супротивника (ВІДЕО)

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, воїни артилеристи з 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка вкотре продемонстрували свою майстерність і точним вогнем вразили позиції російських окупантів.

"Мінус мінометна секція противника", — повідомляє СтратКом ЗСУ.

На підтвердження своїм словам наші воїни опублікували відео, на якому знято їхню бойову роботу.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що ціни на російську нафту пішли вгору: хтось у світі грає на боці Путіна. Попит на російську нафту забезпечують переважно покупці з країн Азії. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що за кого голосували б українці : дослідження рейтингів партій та кандидатів у президенти. Як виглядають рейтинги на президентські та парламентські вибори у червні 2022 року. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, чи здатна ООН приструнити РФ та зупинити війну в Україні: чому цього ще не сталося. Рада Безпеки ООН вже звично обговорює обстріли російськими військами цивільних об'єктів в Україні, але далі слів дії не йдуть. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Москва у вогні : у столиці РФ спалахнула сильна пожежа — подробиці (ВІДЕО). Площа пожежі становила вже близько двох тисяч квадратних метрів. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини