Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українська співачка заявила, що щаслива від того, що Путін вторгся в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська співачка заявила, що щаслива від того, що Путін вторгся в Україну

Таїсія Повалій розповіла, як її росіяни "рятували" від війни

27 березня 2024, 10:42 comments1348
Поділіться публікацією:
Співачка з українським корінням, але проросійською позицією Таїсія Повалій знову порушила тему війни в Україні. В ефірі програми Бориса Кочевнікова на каналі "Росія 1" співачка поділилася своїми думками про повномасштабне вторгнення Росії в Україну. За її словами, початок воєнних дій став для неї "порятунком". Вона зазначила, що в день початку війни опинилася в Росії, що назвала "божим провидінням".

Українська співачка заявила, що щаслива від того, що Путін вторгся в Україну

Таїсія Повалій висловилася на підтримку окупантів

"Дивно! Боже проведення! Ми з сином їхали на зйомку шоу із сумочкою, я в шубі і все. Але для мене це було як порятунок! Ця ситуація з "СВО", я зрозуміла, що мене рятують. Що в мене є шанс на життя. У мене виросли крила. Багато людей говорять, що я надто весела, а я тішуся, що я жива, що це свавілля в Україні може закінчитися," — заявила Повалій в інтерв'ю.

Крім того, Повалій наголосила, що після початку військових дій вона побачила можливість для закінчення "свавілля", на що вона сподівалася. Вона також торкнулася теми свого суспільного сприйняття в Україні, стверджуючи, що її піддали критиці та позбавили нагород через її проросійську позицію. Повалій також почала розмірковувати про Мінські угоди. На її думку, народ був обдурений.

Нагадаємо, що Таїсія Повалій у своїх соціальних мережах розповіла, що отримала громадянство Російської Федерації. Публікація викликала безліч питань та суперечок серед публіки.

Крім того, колишня українська співачка Таїсія Повалій нещодавно цинічно заявила, повідомивши, ким себе таки себе називає. Виявилося, що ця шанувальниця Путіна, яка народилася на Київщині, тепер стала пропагандисткою його злочинної політики, називає себе "російською українкою"



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини