Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українська авіація знищила пункт управління російської армії (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська авіація знищила пункт управління російської армії (ВІДЕО)

Українською авіацією завдано 7 ударів по місцях дислокації та розгортання підрозділів

26 липня 2022, 08:28
Поділіться публікацією:

На південному напрямку в районі П'ятихатки ЗСУ знищили пункт управління, склад боєприпасів ворога, 48 загарбників та техніку окупантів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляється в оновленому звіті Оперативного командування "Південь".

Українська авіація знищила пункт управління російської армії (ВІДЕО)

Авіація. Фото: з відкритих джерел

У звіті йдеться, що Росія намагається перекинути максимальну кількість резервів з анексованого Криму. Звідти постійно надходять резервні війська та військова техніка.

Повідомляється, що в черговий раз ворожі сили кількістю в РТГр із залученням резервів спробували вчинити наступальні дії за направленням Іщенка до Білогірки. Зазнавши втрат, ретувалися. Опівдні з літаків у напрямку тимчасово окупованої території випущено 2 ракети Х-59 по Миколаївській області. Одна крилата ракета потрапила поблизу Великого Артакового, друга – околицями Калуги. Без втрат. За годину в районі Новогригорівки вдарила пара Ка-52. Також без втрат.

До вечора парами штурмовиків та ударних Ка-52 атаковано Андріївку. Втрат не допущено.

Українською авіацією завдано 7 ударів по місцях дислокації та розгортання підрозділів: 6 опорних пунктів, скупчення озброєння та військової техніки та командно-спостережного пункту у Бериславському та Херсонському районах області.

Узагальнені дані щодо ворожих втрат на півдні: 48 загарбників, 4 танки Т-72, 152-міліметрова гармата-гаубиця, самохідна артилерійська установка, 3 одиниці броньованої та 3 – автомобільної техніки. Знищено пункт управління 11-ї окремої десантно-штурмової бригади окупантів та їх склад боєприпасів у районі П'ятихатки.

Остаточні втрати ворога дізнаються.

Читайте на порталі "Коментарі" — пішов 6 місяць повномасштабної війни: чи є шанс на її закінчення до кінця року — чого чекати на фронті.

Також видання "Коментарі" повідомляло – експерт розповів, як на Банковій вирішили прив'язати до Зеленського образ Володимира Великого.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини