Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україні легко не буде: на Заході розповіли, що показало турне Зеленського в США
commentss НОВИНИ Всі новини

Україні легко не буде: на Заході розповіли, що показало турне Зеленського в США

Видання El País розповіло, з чим Володимир Зеленський готується до переговорів

сьогодні, 11:55
Поділіться публікацією:

Турне президента України Володимира Зеленського, включно з його зустріччю з кандидатом в президенти США від Республіканської партії Дональдом Трампом, показало, що далі в війні Україні точно легко не буде. Голоси в Республіканській партії публічно звинувачують його у втручанні у вибори в США, а симпатії їхнього кандидата до Путіна та його стриманість щодо України та її президента, лицемірно замасковані під час п'ятничної зустрічі в нью-йоркському "Трамп-тауері", стали кричущими. Як інформує портал "Коментарі", про це пише видання "El País".

Україні легко не буде: на Заході розповіли, що показало турне Зеленського в США

Володимир Зеленський та Джо Байден. Фото: сайт Офісу президента України

Автори матеріалу зазначають, не зовсім позитивної для Києва є й реакція Білого дому. З одного боку вона щедра на фінансову та військову допомогу, але в той же час Байден дав зрозуміти, що українські війська, як і раніше, не можуть завдавати ударів по всій території РФ. 

Журналісти зауважують, що, якщо коротко пояснити вказівки від Вашингтону Києву, то йдеться про те, що не можна ні поступатися, ні посилювати напруженість. На випередження Путін підвищив тон своїх ядерних погроз у разі атаки на російську територію за допомогою зброї, яку постачає будь-яка інша атомна держава: три союзники Києва — США, Велика Британія і Франція.

"Війна, що зайшла в глухий кут на полі бою, досягла тієї стадії зрілості, яка є і найбільш небезпечною. Майбутнє України та Європи в цілому буде невизначеним, якщо її союзники просто піддадуться на шантаж агресора. Як і в будь-яких мирних переговорах, як знає Зеленський, кожна сторона повинна буде піти на поступки. Але від чого не можна відмовлятися, так це від безпеки та збереження вільної і суверенної України", — пише видання.

Читайте також на порталі "Коментарі" — The Times вже знає, чи дав добро Байден Зеленському на удари ракетами по Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини