Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українців попередили, що наступний тиждень може бути дуже важким: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Українців попередили, що наступний тиждень може бути дуже важким: подробиці

Російські війська наступного тижня можуть влаштувати нові теракти

27 листопада 2022, 12:59 comments3901
Поділіться публікацією:

Росіяни наступного тижня можуть знову обстрілювати українські енергетичні об'єкти. Відтак, людей просять зробити запас води, їжі, подбати про зарядку телефона  та павербанку та і знайти найближчий "Пункт незламності". Таку заяву зробив глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

Українців попередили, що наступний тиждень може бути дуже важким: подробиці

Давид Арахамія (фото з відкритих джерел)

"Наступний тиждень може бути дуже важким. Росіяни планують нові теракти проти об’єктів енергетики", — повідомив Давид Арахамія.

Політик розповів, що  екстрені служби та представник влади опрацьовують різні сценарії, проведено чимало тренувань, аби відпрацювати дії енергетиків і критичної інфраструктури. Він наголосив, що "кожен знає, що має робити".

"Ми готуємося. Готуються військові. І ми закликаємо кожного додатково подбати про себе та свої родини. Зробіть запас води, їжі тривалого зберігання, зарядіть телефони і павербанки, дізнайтеся, де найближчий "Пункт незламності". Ми обов‘язково вистоїмо, переможемо та змусимо Росію за все заплатити", — написав Арахамія.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що в Україні третина західної зброї потребує ремонту. Одна з країн ЄС погодилась ремонтувати зброю у себе. Збройні сили Україні кожного дня випускають 5-6 тисяч снарядів по російських позиціях. Переважно для цього використовується військова техніка з США та від інших союзників України. Така інтенсивна експлуатація потребує постійного ремонту техніки. Одна з країн ЄС погодилась створити пункти ремонту на своїй території. Видання посилаючись на адміністрацію в Києві та Вашингтоні стверджує, що зброя яка потрапила в Україну перебуває в інтенсивному користуванні. Тому Пентагон за сприяння Польщі організував пункт ремонту західної зброї, що постачається в Україну.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини